10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 38277676

Asahi ASAHI CC-AK-3 řezací deska 80x33 cm

Asahi ASAHI CC-AK-3 řezací deska 80x33 cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Rozměry: 800×330×8 mm Váha: 2,3 kg Barva: béžová   Deski ASAHI wykonane są z syntetycznego kauczuku z dodatkiem włókien drewnianych. Łączą strukturę drewna ukazując jego najlepsze cechy, a zarazem wykorzystują atuty tw Celý popis
4 644 Kč
4 644 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

30.5.2024 na výdejním místě
30.5.2024 - 31.5.2024 na vaší adrese

Popis

Syntetická řezací deska PARKER ASAHI CC-AK-3 800×330×8 mm je určena pro profesionální použití. Její snížená tloušťka poskytuje výhodu v manipulaci. Desky ASAHI jsou vyrobeny ze syntetické gumy s přídavkem dřevních vláken, které kombinují strukturu dřeva ukazující jeho nejlepší vlastnosti s výhodami syntetického materiálu. Jsou odolné proti poškrábání, mají nízkou absorbci vody (což zjednodušuje jejich čištění a sušení) a vykazují vysoké hygienické vlastnosti a odolnost proti plísním a bakteriím.

Vytrvalost řezací desky ASAHI byla ověřena:

  1. Nůž na desce ASAHI nechal rýhy o hloubce až 578 µm, zatímco na smrkové desce až 1534 µm, tedy téměř 3× hlubší.
  2. Zvětšení 160× ukazuje větší odtup nože při řezání na tradiční desce v porovnání s deskou ASAHI.
  3. Test nasákavosti desky byl proveden při teplotě 23 °C a trval 3 dny. Nasákavost desky ASAHI činí 0,004 g/cm2, zatímco u tradiční smrkové desky dosahuje 0,065 g/cm2, tedy je 16× menší.

Povrch desek ASAHI má antibakteriální vlastnosti a desky byly otestovány a schváleny pro použití v nejnáročnějších kuchyňských prostředích organizacemi TOKYO Food Hygiene Association a BOKEN QUALITY EVALUATION Institiute v Osace. Je však třeba zdůraznit, že zbytky jídla a skvrny zanechané na desce mohou snížit její antibakteriální vlastnosti.

Rozměry: 800×330×8 mm Váha: 2,3 kg Barva: béžová

Upozornění pro péči a čištění:

  • Deska se může deformovat, pokud je umístěna v blízkosti silného zdroje tepla (otevřený oheň, plynová nebo elektrická vařiče, horké hrnce a pánve).
  • Desky nepoužívejte a nepřechovávejte při teplotách nad 90°C nebo pod –30°C (domácí desky snesou teplotu až 100°C po dobu ne delší než 30 minut, profesionální desky snesou teplotu až 130°C po dobu ne delší než 30 minut).
  • Praním v myčce se zvýší pravděpodobnost deformace a poškození desky.
  • Pokud dojde k deformaci desky z důvodu jejího užívání při vysokých teplotách a dlouhodobého přetížení, můžete ji pokusit opravit. Desku zahřejte například v troubě na teplotu 80°C, položte ji na rovnou plochu a shora ji zatížte těžkým a rovným předmětem. Nechte desku vychladnout při udržení tohoto tlaku. Tento postup může minimalizovat deformaci desky – deskou lze sterilizovat pomocí UV paprsků. To nijak neovlivní kvalitu desky, ale může změnit její barvu.
  • Pokud je deska po dlouhou dobu znečištěna, přestože je chráněna proti bakteriím, mohou se na jejím povrchu objevit bakterie.
  • Po použití desku umyjte jemným detergentem a nechte ji zcela vyschnout. V případě silného zašpinění můžete použít bělící prostředek obsahující dezinfekční látky. Nesmíte však desku v takovém roztoku namáčet příliš dlouhou dobu a po odstranění znečištění ji důkladně opláchněte. Desku lze umýt vodou o teplotě až 90°C, přičemž je důležité ji při mytí vodorovně položit na plochu a důkladně opláchnout teplou vodou z obou stran.
  • Ke čištění desky doporučujeme používat kartáček s nylonovými štětinami.
  • Desku nepoužívejte k jiným účelům než pro krájení potravin.
  • Buďte opatrní při krájení na desce kluzkých nebo mražených potravin.