10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 26889188

Dellinger Nůž okrajovací, Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Nůž okrajovací, Dellinger Carbon Fragment

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Japonský okrajovací nůž, Petty Dellinger Carbon FragmentDrobnější okrajovací nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Snadno s ním docílíte mimořádně přesného řezu, zároveň je ale dost silný i na špikování masa. Celý popis
1 599 Kč
Zboží od: Highlife.cz
1 599 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

30.5.2024 na výdejním místě
30.5.2024 - 31.5.2024 na vaší adrese

Popis

Japonský okrajovací nůž, Petty Dellinger Carbon Fragment

Drobnější okrajovací nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Snadno s ním docílíte mimořádně přesného řezu, zároveň je ale dost silný i na špikování masa. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.

Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 – 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.

Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program.

Parametry nože:
  • Délka ostří: 110 mm
  • Délka rukojeti: 100 mm
  • Celková délka: 210 mm
  • Hmotnost: 71 g
Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.