10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5227376

Healthy&tasty Kuchyňský Santoku nůž Solingen 18 cm, Healthy & tasty HT4001

Healthy&tasty Kuchyňský Santoku nůž Solingen 18 cm, Healthy & tasty HT4001

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Univerzální kuchyňský nůž Santoku vyrobený z vysoce kvalitní oceli od jednoho z předních výrobců nožů v německu, firmy GEHRING® Solingen. Santoku nůž se vyznačuje vysokou čepelí a patří mezi nejuniverzálnější nože pro krájení zeleniny, masa a ryb a dalších surovin. Celý popis
1 989 Kč
Zboží od: DOMO - ELEKTRO
1 989 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

28.5.2024 na výdejním místě
28.5.2024 - 29.5.2024 na vaší adrese

Popis

Univerzální kuchyňský nůž Santoku vyrobený z vysoce kvalitní oceli od jednoho z předních výrobců nožů v německu, firmy GEHRING® Solingen. Santoku nůž se vyznačuje vysokou čepelí a patří mezi nejuniverzálnější nože pro krájení zeleniny, masa a ryb a dalších surovin. Konstrukce nože je optimálně vyvážená tak, aby použití nože bylo maximálně pohodlné a nůž byl ve vaší ruce maximálně stabilní. Ostří z mrazem kalené oceli je nabroušeno tak, že ukrojíte i čerství chléb, nebo v mžiku nasekáte cibuli na jemno.

Typ nože: Santoku
Vysoká kvalita pro domácí i profesionální kuchaře
Délka čepele: 18 cm
Délka ostří: 17 cm
Materiál čepele: mrazem kalená* nerezová ocel 1.4116 v kvalitě X50CrMoV15 (ocel maximálně odolná proti ztrátě ostrosti i zlomení)
Materiál rukojeti z velmi odolného dřeva olivovníku
Délka rukojeti: 13 cm
Těžiště přesně mezi rukojetí a čepelí pro maximální pohodlí a stabilitu
Vyrobeno v Německu firmou GEHRING® Solingen

Rozměry balení (š x v x h): 37,5 x 4 × 8 cm Hmotnost balení:  0,46 kg Dárkové balení se sametovým povrchem uvnitř.

Hmotnost nože: 0,2 kg

Kuchyňské nože řady Healthy & tasty patří mezi špičku ve své kategorii a přináší Vám do Vaší kuchyně nové potěšení z vaření.

  • Kalení oceli při velmi nízkých teplotách po bodem mrazu zvyšuje tvrdost oceli o 1–3 HRC. Takové kalení poskytuje oceli tvrdost 57–58 HRC a dobrou rovnováhu mezi kvalitou ostří, houževnatostí oceli a broušením. Taková ocel tedy vydrží tvrdší zacházení a dobře reaguje na ostření ocílkou.