10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 29594413

Kasumi Nůž Kuchařský Kovaný Titanium 20cm

Kasumi Nůž Kuchařský Kovaný Titanium 20cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kuchařský nůž kovaný Titanium, délka 20 cm modrá KASUMI Vlastnosti produktu Kód produktu: K-22020-B Délka (cm): 20 Materiál: vysoce uhlíková ocel Značka: Kasumi Barva: modrá Popis výrobku TITANIUM knives je řada nejkvalitnějších titanem potažených nožů japonské společnosti KASUMI. Celý popis
2 883 Kč
Zboží od: OstrySklep
2 883 Kč
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

29.5.2024 - 31.5.2024 na vaší adrese

Popis

Kuchařský nůž kovaný Titanium, délka 20 cm modrá KASUMI Vlastnosti produktu

Kód produktu: K-22020-B

Délka (cm): 20

Materiál: vysoce uhlíková ocel

Značka: Kasumi

Barva: modrá

Popis výrobku

TITANIUM knives je řada nejkvalitnějších titanem potažených nožů japonské společnosti KASUMI.

Čepel z molybden-vanadiové oceli potažené vrstvou titanu zaručuje nejvyšší ostrost. Titanový povlak je k dispozici ve třech barvách. Titan je netoxický kov a díky vlastnosti nevytvářející na povrchu ionty železa je krájené jídlo bez kovové pachuti. Titan je odolný vůči korozi a oděru, díky čemuž jsou titanové nože nepostradatelným nástrojem v profesionální kuchyni. Navíc výběr jedné ze tří barevných verzí – stříbrné, zlaté nebo modré – z nich dělá další stylový prvek designu interiéru.

Vlastnosti titanu:

– vysoká odolnost proti korozi,

– netoxický,

– odolný vůči chemikáliím a kyselinám,

– vyšší odolnost proti oděru než ocel,

– hygienické,

– hypoalergenní,

– bez zápachu

Podmínky použití:

– měl by být používán na prkénku,

– nepoužívejte na sekání,

– nesmí se používat k bourání masa nebo drůbeže s kostí,

– nepoužívejte ke krájení zmrazených potravin,

– Titanové nože lze mýt v myčce na nádobí, ale pro prodloužení jejich životnosti se doporučuje mýt ručně s jemnými čisticími prostředky

Nože KASUMI jsou vyráběny ve městě SEKI ležícím ve středním Japonsku, proslulém výrobou nožů nejvyšší kvality. Tradice výroby nožů a dřívějších mečů sahá až do 13. století, kdy se slavný mistr Motoshige přestěhoval do Seki, kde vyráběl meče nejvyšší kvality požadované v celém Japonsku. Tato oblast byla ideálním místem pro kvalitu půdy pro broušení nožů, přístup k dřevěnému uhlí, čistou vodu a blízkost dvou řek. Unikátní metoda kalení čepele zaručující mimořádnou kvalitu a vysoké estetické kvality udělala z mečů Seki oblíbené samurajské meče. Mistrovské řemeslo předávané z generace na generaci se stále pěstuje a nože KASUMI lze bezesporu nazvat specialitou SEKI.