Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Skvělá a poctivá lesní. Lesní medovina zraje minimálně rok a půl. Když medovina vykvasí, její chuť ještě není tak plná a lahodná, proto ji necháváme minimálně rok a půl zrát. Podobně jako víno potřebuje svůj čas a my jí ho dopřáváme. Odměnou je nám vždy plná, neošizená a velmi výjimečná chuť.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Skvělá a poctivá lipová. Lahodnou medovinu z lipového medu můžete konzumovat na čtyři způsoby: Tradičně si ji můžete nalít za pokojové teploty, krásně vás zahřeje. Pokud udeří opravdu tvrdé mrazy, ohřejte ji na max. 50 stupňů a podávejte v hrnečku či kalíšku příjemně teplou.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Skvělá a poctivá akátová. Lahodnou medovinu z akátového medu můžete konzumovat na čtyři způsoby: Tradičně si ji můžete nalít za pokojové teploty, krásně vás zahřeje. Pokud udeří opravdu tvrdé mrazy, ohřejte ji na max. 50 stupňů a podávejte v hrnečku či kalíšku příjemně teplou.
můžete mít 3.6. - 5.6.