Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Lahodná chuť této polské medoviny je dána pečlivě vybranými ingrediencemi a jedním rokem zrání. Byla vyrobena v limitované edice podle staropolské receptury.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Kvalitní řemeslná medovina vyrobená převážně z letního medu s malou příměsí jarního medu, bylin a ovocných šťáv.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Medovina ověnčená úspěchy na mezinárodních festivalech včetně zlaté medaile z Mazer Cup International 2009. Dokonalá kombinace podzimních medů a ovocných šťáv.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Polská višňová medovina vyrobená v limitované edici medovinářstvím Pasieka Jaros. Plody staré odrůdy višní ji dodávají výjimečný charakter.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Svíčky ze včelího vosku hoří krásným, jasným plamenem teplé barvy a vydávají jemné medové aroma, které zklidňuje organismus a příznivě ovlivňuje spánek. Svíčky jsou vyráběny ručně z nejkvalitnějšího včelího vosku. Knoty jsou ze 100% bavlny.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Dwójniak Bieszczadzki je medovina, která dokázala uzavřít prapůvodní přirozenost, reprezentovanou pečlivě vybranými ingrediencemi z panenských oblastí Polska, do 250ml láhve. To vše je možné díky kombinaci staletí starých receptur na výrobu medoviny a zkušeností podpořenými moderními technologiemi.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Výjimečná, ručně vyrobená, kameninová láhev se zátkou. Kamenina je trvanlivá, velmi odolná vůči vysokým teplotám a chrání obsah před světlem. Ideální na tinktury, likéry, vína, medoviny a olivový olej.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Czwórniak Alpenfeuer je delikátní medovinou typu czwórniak. Vyrábí se podle tradiční polské receptury – na jeden díl medu připadají tři díly vody. Díky méně sladké chuti se medovina skvěle hodí jako aperitiv nebo ji podáváme místo vína.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Czwórniak Podbipięta je polskou medovinou s bohatým buketem charakteristickým pro hrozny a ovocným nádechem na pozadí medu. Chuť je lehká se zřetelnou kyselinkou. Podáváme jako aperitiv nebo k dezertnímu menu.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Czwórniak Rejtan je polskou medovinou typu czwórniak. To znamená, že se vyrábí podle tradiční receptury – na jeden díl medu připadají tři díly vody. Díky méně sladké chuti se medovina skvěle hodí jako aperitiv nebo party víno.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Medovina Dwójniak AM sofistikovaným způsobem spojuje dvě období roku – základem nápoje jsou jarní a podzimní medy. Vyvážení chuti je zajištěno přidáním bylin vypěstovaných a sklizených na rodinné farmě Jaros.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Medovina z medovinářství Pasieka Jaros medově hořké chuti. K její výrobě jsou používány jarní a podzimní medy spolu s bylinami vypěstovanými na rodinné farmě.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Medovina z medovinářství Pasieka Jaros medově hořké chuti. K její výrobě jsou používány jarní a podzimní medy spolu s bylinami vypěstovanými na rodinné farmě.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Medovina z medovinářství Pasieka Jaros medově hořké chuti. K její výrobě jsou používány jarní a podzimní medy spolu s bylinami vypěstovanými na rodinné farmě.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Dokonalost této medoviny je dána kvalitním včelím medem, přírodní jablečnou šťávou a dlouhou dobou zrání. Ocenění, která na soutěžích získala, mluví za vše.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Dokonalost této medoviny je dána kvalitním včelím medem, přírodní jablečnou šťávou a dlouhou dobou zrání. Ocenění, která na soutěžích získala, mluví za vše.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Svou ušlechtilou chutí a intenzivní vůní vás medovina Dwójniak Koronny přenese do královské hodovní síně plné hudby a zpěvu, světla a tepla z obrovského krbu. Nechte se unést rytmem melodie chuťového dua tmavých podzimních medů a ovocných šťáv. Vychutnejte si nápoj hodný královského patra.
můžete mít 2024.5.17 - 2024.5.21
Nároční zákazníci dokáží ocenit lahodnou chuť, mimořádné aroma a podmanivou vůni kvalitní medoviny. Naše portfolio zahrnuje bohatou a jedinečnou nabídku, kterou v kamenných obchodech nenajdete. Kombinace starého receptu se stylovou lahví nám umožňuje nabídnout dokonalý nápoj. Medoviny neobsahují cukr, konzervační látky ani aromata.