10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Hepp Nůž na máslo Accent 17 cm, 12x Hepp Poklop na talíře s otvorem 26 cm, bílý
Hepp Nůž na máslo Accent 17 cm, 12x

Model nože s čepelí 80 mm Accent německého výrobce Hepp zaujme svou přímou strukturou a zaoblenými konturami, moderním vzhledem s trochou asijského vkusu. Povzneste své slavnostní i všední stolování na jinou úroveň a pohostěte své přátele ve velkém stylu! Vyrobeno z nerezové oceli 18/10. Tloušťka…

můžete mít 30.5. - 31.5.

Hepp Nůž na máslo Carlton 17 cm, 12x Hepp Poklop na talíře s otvorem 26 cm, bílý
Hepp Nůž na máslo Carlton 17 cm, 12x

Díky jemným liniím, nadčasovému designu a ideálním proporcím je Carlton velmi oblíbenou řadou příborů. Zcela jistě zapůsobí i na Vaše hosty. Všechny příbory jsou dobře vyvážené, poskytují tak pohodlné uchopení. Vyrobeno z nerezové oceli 18/10. Tloušťka materiálu 3 mm. Vhodné pro mytí v myčce nádobí…

můžete mít 30.5. - 31.5.

Hepp Poklop na talíře s otvorem 26 cm, bílý Hepp Poklop na talíře s otvorem 26 cm, bílý
Hepp Poklop na talíře s otvorem 26 cm, bílý

Poklop na talíře s otvorem Hepp 26 cm, bílý, plast

můžete mít 30.5. - 31.5.

Hepp Steakový nůž Taurus 25,2 cm, 12x Hepp Vidlička dezertní Accent 15,1 cm, 12x
Hepp Steakový nůž Taurus 25,2 cm, 12x

Steakové příbory Taurus jsou v nadčasovém designu. Vhodné do myčky nádobí. Rukojeť z tmavého syntetického dřeva připomíná klasický rustikální vzhled. Hroty vidličky a ostří nože jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli.

můžete mít 30.5. - 31.5.

Hepp Vidlička dezertní Accent 15,1 cm, 12x Hepp Vidlička dezertní Accent 15,1 cm, 12x
Hepp Vidlička dezertní Accent 15,1 cm, 12x

Model Accent německého výrobce Hepp zaujme svou přímou strukturou a zaoblenými konturami, moderním vzhledem s trochou asijského vkusu. Povzneste své slavnostní i všední stolování na jinou úroveň a pohostěte své přátele ve velkém stylu! Vyrobeno z nerezové oceli 18/10. Tloušťka materiálu 4,4 mm.…

můžete mít 30.5. - 31.5.