10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

La Perle des Dieux

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
La Perle des Dieux Grilované Francouzké sardinky s provensálským kořením 115g La Perle des Dieux Grilované Francouzké sardinky s provensálským kořením 115g
La Perle des Dieux Grilované Francouzké sardinky s provensálským kořením 115g

Grilované francouzké sardinky s provensálským kořením. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.

můžete mít 30.5. - 31.5.

La Perle des Dieux Grilované Francouzské sardinky v rajčatovém "tartare" 115g La Perle des Dieux Grilované Francouzké sardinky s provensálským kořením 115g
La Perle des Dieux Grilované Francouzské sardinky v rajčatovém "tartare" 115g

Grilované francouzské sardinky v rajčatovém „tartare“. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.

můžete mít 30.5. - 31.5.

La Perle des Dieux Kouzelný balet Lulu, 115g La Perle des Dieux Grilované Francouzké sardinky s provensálským kořením 115g
La Perle des Dieux Kouzelný balet Lulu, 115g

Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.

můžete mít 30.5. - 31.5.

La Perle des Dieux- Sardinky vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem vynikajícího know-how vyvinutého od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný sardinský přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání zvyšuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant. Tato značka odlišuje francouzské společnosti s vynikajícím řemeslným know-how. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jeden po druhém. Sardinky se připravují čerstvé a poté se ručně hnízdí jeden po druhém do 48 hodin po rybaření. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností. Pokryté extra panenským olivovým olejem je lze v nejkrásnějších případech uchovat 10 a více let. Jako dobré víno se ročníky sardinek postupem času zlepšují!