Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro BWH Chopper 150mm 674g [14092] sekací nůž
Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Masahiro BWH krájecí nůž 90mm [14001]
Masahiro BWH Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Masahiro BWH Nůž 120mm [14002]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 120mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a pomě
můžete mít 3.6. - 4.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a poměr
můžete mít 3.6. - 4.6.
Čínský sekáček je nůž, který se v asijské kuchyni denně používá ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má robustní a pom
můžete mít 3.6. - 4.6.
Dekorativní balení Masahiro určené pro dva n
můžete mít 3.6. - 4.6.
Dekorativní balení Masahiro pro dva nože (jeden s velkou a jeden s ma
můžete mít 3.6. - 4.6.
Dekorativní balení Masahiro
můžete mít 3.6. - 4.6.
Dekorativní balení Masahiro určené pro tři nože (dva s velkou ru
můžete mít 3.6. - 4.6.
Masahiro dekorat
můžete mít 3.6. - 4.6.
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072] Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrové
můžete mít 3.6. - 4.6.
Masahiro BWH Carving 200mm Ohebný nůž [14062] Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm , podobně jako nůž Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkéh
můžete mít 3.6. - 4.6.
Zařízení pro vyrovnání kamene Masahiro [40118] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Správně fungující brusný kámen musí být rovný, plochý, bez důlků a prohlubní. Je přirozené, že se tento typ jevů objevuje při po
můžete mít 3.6. - 4.6.
Brusný kámen Masahiro L-1500 [40102] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Jemný brusný kámen Masahiro L-1500 je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn, brusné
můžete mít 3.6. - 4.6.
Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Jemný brusný kámen Masahiro S-1500 je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 180×50×17mm a gradaci (počet zrn, brusné
můžete mít 3.6. - 4.6.
Masahiro Sankei Bread 210mm černý nůž [35846] Masahiro Sankei Bread s délkou zoubkovaného ostří 210 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolá
můžete mít 3.6. - 4.6.
Masahiro Sankei nůž na krájení 90mm černý [35844] Masahiro Sankei Paring 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Špičatá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce. J
můžete mít 3.6. - 4.6.
Masahiro Sankei Bread 210mm hnědý nůž [35926] Masahiro Sankei Bread s délkou zoubkovaného ostří 210 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolá
můžete mít 3.6. - 4.6.
Nůž Masahiro Sankei Paring 90mm hnědý [35924] Masahiro Sankei Paring 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Špičatá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce. Jeho
můžete mít 3.6. - 4.6.
Masahiro Sankei Nůž 150mm hnědý [35925] Masahiro SANKEI Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Oc
můžete mít 3.6. - 4.6.
Nůž Masahiro Bessen Deba 180mm [16207] Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí. Nůž deba je jednostranně n
můžete mít 3.6. - 4.6.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki , pocházející z
můžete mít 3.6. - 4.6.