Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Miodula, vytvořená s vášní, založená na starém polském receptu, potěší bohatstvím chutí a vůní. Krásná jantarová barva nápoje v sobě skrývá kompozici přírodního medovicového medu s jemnými tóny vanilky.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Regionální beskydská vodka s medem, jejíž recept se předává z generace na generaci místních horalů. Vyznačuje se barvou a vůní medu s jemným nádechem vanilky. Sediment na dně láhve označuje přirozený původ složek, ze kterých je vyrobena.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Miodula, vytvořená s vášní, založená na starém polském receptu, potěší bohatstvím chutí a vůní. Krásná jantarová barva nápoje v sobě skrývá kompozici přírodního medovicového medu s jemnými tóny vanilky.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Regionální beskydská vodka s medem, jejíž recept se předává z generace na generaci místních horalů. Vyznačuje se barvou a vůní medu s jemným nádechem vanilky. Sediment na dně láhve označuje přirozený původ složek, ze kterých je vyrobena.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Miodula Polska Vodka je vyrobena z nejlepšího, čtyřikrát destilovaného obilného lihu pocházejícího výhradně z Polska. Tato unikátní verze polské vodky zrála v dubových sudech po medové vodce Miodula Prezydencka.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Miodula, vytvořená s vášní, založená na starém polském receptu, potěší bohatstvím chutí a vůní. Krásná jantarová barva nápoje v sobě skrývá kompozici přírodního medovicového medu s jemnými tóny vanilky.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Jedinečná medová vodka vytvořená s velkou vášní podle staropolského receptu. Vyrábí se z nejkvalitnější vodky, medu z polských hor a speciálně složené směsi ingrediencí, které tvoří skutečné tajemství sofistikované chuti.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Zraje v dubových sudech vyrobených z pečlivě vybraných polských dubů. Každý sud prochází speciální vnitřní povrchovou úpravou – opalováním. Díky tomu se z dubového dřeva uvolňuje enormní množství aromatických látek a dodává tomuto likéru jedinečnou chuť.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Miodula Prezydencka Awangarda je limitovanou verzí původní medové vodky Miodula Prezydencka s přidáním koňaku. Sudy s medovou vodkou Miodula Prezydencka Awangarda byly zašpuntovány v roce 2016 a k rozlevu došlo v roce 2019.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Miodula Staropolska je regionální beskydská vodka s medem, jejíž recept se předává z generace na generaci místních horalů. Dodnes se tento tradiční nápoj připravuje doma na velkolepé horalské svatební hostiny a jeho receptura sahá až do doby založení Těšínského vévodství.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Przepalanka je podle nejkratší definice vodka s karamelem. Polowaca Przepalanka Góralska je vodka s příchutí karamelizovaného cukru a karamel. Vyrábí se z vysoce kvalitního polského obilného lihu, jehož hlavní složkou je tradičně žito a s přídavkem aromatických složek.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Polowaca Pieprzówka Góralska je ochucená vodka na bázi extraktu z pepře. Přírodní macerát je připraven zalitím černého pepře alkoholem. Vodka se vyrábí z toho nejkvalitnějšího, pětkrát destilovaného, obilného lihu. Má bohatou vůni a ostrou chuť doznívající jemnou sladkostí.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Przelacz je velmi klimatické místo ve Slezských Beskydech. Vzniklo zkomolením slova przełęczy rakouskými kartografy. Můžete zde narazit na głuszce – krásné, vzácné, ale také velmi plaché ptáky. Na Przelaczy Bimber Głuszec odkazuje na toto krásné místo.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Orzechówka Góralska Polowaca je výjimečně aromatický likér vyrobený z lískových oříšků. K jeho výrobě se používá nejkvalitnější, pětkrát destilovaný obilný líh.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Rum Casa Hamaca Ron del Caribbean Blanco je kombinací vybraných karibských destilátů spojených v jeden harmonický celek. Destiláty byly pečlivě vybírány a doporučují se podávat jako vynikající bílý rum.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Slivovici je třeba vychutnávat – pijte pomalu, po malých doušcích, nejlépe z degustačních skleniček.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Kosher Śliwowica Lelowska byla uznána židovskou komunitou jako splňující přísné normy předepsané židovským náboženským zákonem. Povinné návštěvy rabína a získaný košer certifikát jsou zárukou použití nejkvalitnějších přírodních surovin při její výrobě a potvrzením tradiční technologie.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Śliwowica z Szydłowa se vyrábí kvašením švestek ze Szydłówa a následnou destilací kvasu. Díky zrání v dubových sudech získává zlatavou barvu, jemnější chuť obohacenou o vanilkové a dřevité tóny.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Historie slivovice Kosher Certificate Śliwowica Lelowska sahá do dávných časů, kdy byl Lelów důležitým městem Malopolska. Tehdy, jak praví pověst, musel být každý obchod na slavných lelówských trzích potvrzen přípitkem Śliwowice.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Polská slivovice vyrobená z nejkvalitnějšího švestkového destilátu a křišťálově čisté vody. Za svoji chuť a vůni vděčí mimo jiné zrání v sudech z polského dubu. Slivovici servírujeme vychlazenou.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Slivovici je třeba vychutnávat – pijte pomalu, po malých doušcích, nejlépe z degustačních skleniček.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Firma Mundivie sídlí nedaleko Bielsko-Białej, v regionu známém vynikající pramenitou vodou, kde se od 18. století rozvíjelo lihovarnictví. Název je kombinací latinského slova mundus – „svět“ a francouzského vie „život“. Značky v portfoliu Mundivie jsou primárně produkty vyrobené v Jasienicy – miodule, nalewki, ovocné destiláty, absinty, vodky a regionální nápoje typické pro jižní Polsko (bimber, pieprzówka, przepalanka). Společnost také nabízí polskou single malt a single grain whisky.