Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Jak již název napovídá, původním zdrojem březového sladidla, někdy nepřesně označovaného jako březový cukr, byly břízy. Průmyslově se však vyrábí i z jiných rostlinných zdrojů – kukuřičných plev, ovsa a dalších.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tato brusnice klikva aneb lidově kanadské brusinky není na rozdíl od konvenčních brusinek sířena a je slazen pouze čistou jablečnou šťávou. Má příjemnou, sladkou a lehce nakyslou chuť. Kanadské brusinky se používají v kuchyni po staletí.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tato brusnice klikva aneb lidově kanadské brusinky není na rozdíl od konvenčních brusinek sířena a je slazena pouze čistou jablečnou šťávou. Má příjemnou, sladkou a lehce nakyslou chuť. Kanadské brusinky se používají v kuchyni po staletí.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto brusnice klikvy aneb kanadské brusinky nejsou na rozdíl od konvenčních brusinek sířeny a jsou slazeny přírodním třtinovým cukrem. Mají příjemnou sladkou chuť. Kanadské brusinky se používají v kuchyni po staletí. Používáme je do kaší, müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Černá čočka beluga je oblíbená pro svou typickou chuť a rychlou přípravu bez namáčení. Její drobné černé oválky dodávají pokrmu zajímavý vzhled. Používáme ji do salátů, rýžových a těstovinových jídel i jako přílohu. Při přípravě ji propláchneme studenou vodou a vaříme asi 20 minut.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Červená čočka je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i masové směsi a je dobrým příkrmem i základem pomazánek.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Červená čočka je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i masové směsi a je dobrým příkrmem i základem pomazánek.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto příjemně pálivé krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto příjemně pálivé krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Mandle, vypěstované ve slunném Španělsku a vykoupené od sdružení místních farmářů, jsou ochucené chilli papričkami, mořskou solí a kapkou tamního extra paneneského olivového oleje a šetrně upražené horkým vzduchem.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Cizrna neboli římský hrách je oblíbenou luštěninou Blízkého východu a základem oblíbeného falafelu a pomazánky hummus. Vařenou cizrnu používáme do zeleninových směsí a kari, za studena do salátů či rozmixovanou jako základ vynikajících pomazánek.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Dětské piškoty savoiardi bio*nebio jsou vyráběny v Itálii podle tradiční receptury, upravené pro potřeby stravy našich nejmenších. Od klasických piškot typu savoiardi se liší hlavně vyšším obsahem vajec (30 %) a nižším obsahem cukru. Jsou pečené ze špaldové mouky a obohacené vitamínem B1.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto čokoládové dukátky pro nás vyrábí španělská rodinná čokoládovna Solé a po rozehřátí jsou vynikající na různé čokoládové polevy, náplně, krémy a podobně. A protože jsou vyrobeny ze špičkové dlouho konšované hořké čokolády, můžeme je mlsat i samotné.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Rakouská dýňová semínka byla šetrně opražena s mořskou solí bez tuku. Pražená semínka často chutnají i těm, kteří dýňová semínka nemají rádi. Skvěle se hodí k pivu, vínu nebo jen tak.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Dýňové gomasio je výrobek dle naší vlastní receptury. Jedná se o ochucovadlo, které na rozdíl od běžného gomasia neobsahuje sezamová semínka, ale drcená dýňová semínka. Ta jsou šetrně pražena s mořskou solí.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tyto malé zelené fazole jsou velmi oblíbené v čínské i indické kuchyni. Vařené fazole mungo používáme do hustých zeleninových polévek, do směsí se zeleninou či masem a jako základ vegetariánských karbanátků. Fazole mungo jsou však nejznámější ve své druhé podobě, jako klíčky.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Jáhly jsou vlastně loupané proso seté a jsou úžasným všestranným pokrmem.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Kakaová sluníčka jsou vyrobena z italské rýže, oslazena přírodním třtinovým cukrem a dochucena kakaem a karamelem. Mají sladkou čokoládovou chuť a jsou výborná jako cereální snídaně s mlékem dle chuti (kravským, rýžovým, mandlovým…). Chutnají i nasucho s nakrájeným čerstvým ovocem.
můžete mít 30.5. - 31.5.