Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
PAPRIKA MAĎARSKÁ SLADKÁ Paprika je důležitou přísadou nejednoho receptu a hodí se jak do teplé, tak i studené kuchyně. Neměla by chybět v žádném masovém pokrmu, guláši, polévce a omáčce na paprikovém základě.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Směs na grilování ryb, mas, minutek či směsí na pánvi. Složení: Směs koření (paprika, saturejka, česnek, pepř, oregano, bazalka, tymián), sůl (42 %).NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Dostupné ve velikostech 80g a 700g CITRONOVÝ PEPŘ ČERNÝ Citronový pepř černý je oblíbenou kombinací ostrého pepře a aromatické citronové kůry. Ideální směs k dochucení všech mořských i sladkovodních ryb. Hodí se také při přípravě kuřecích steaků či pečených mas.
můžete mít 28.5. - 29.5.
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Přidává se do ostrých kořenicích směsí. Namletý dodává exotickou chuť bílým krémovým omáčkám. Často je součástí směsí koření. Římský kmín má výraznější chuť i vůni než kmín. Má velmi pronikavou a lehce nahořklou chuť.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale také vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 28.5. - 29.5.
PAPRIKA UZENÁ SLADKÁ Uzená paprika má široké využití a je možné s ní ochutit nespočet jídel. Paprika své jedinečné aroma získává přírodním procesem, tím je sušení studeným kouřem z dubového dřeva.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Hrubě drcená směs pepře vhodná na steaky, ryby i omáčky. Pepř je jedním z nejoblíbenějších kuchyňských koření. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů. Země původu: Vietnam Složení:Pepř růžový, pepř bílý, pepř černý.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Lahodný kořenící přípravek k přípravě přílohových brambor. Skvěle ochutí i dušenou zeleninu nebo gratinované brambory se smetanou a sýrem. Složení:Směs koření (cibule, česnek, paprika, pepř, římský kmín, kurkuma, koriandr, zázvor, oregano), sůl (49 %), cukr.NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Směs bylinek a hrubého drceného pepře pro lahodně pikantní steaky. Složení: Směs koření (česnek, cibule, pepř zelený a černý, bazalka, petrželka, nové koření, paprika červená a zelená), sůl (18 %), glutamát sodný.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Směs bylinek a hrubého drceného pepře pro lahodně pikantní steaky. Složení:Směs koření (česnek, cibule, pepř zelený a černý, bazalka, petrželka, nové koření, paprika červená a zelená), sůl (18 %), glutamát sodný.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 28.5. - 29.5.
ASIJSKÁ KUCHYNĚ Asijská kuchyně je ideálním dárkovým balíčkem pro všechny, kteří milují chuť Asie. A pokud jste ještě neochutnali, tak není na co čekat a taštičku si nadělte i pro sebe. Asijská kuchyně obsahuje 3 druhy koření – garam masala bez soli, kari bez soli a kari marinádu.
můžete mít 28.5. - 29.5.
AZTÉCKÝ OHEŇ MARINÁDA Pro milovníky pálivých chutí je aztécky oheň to pravé! Pikantní chuť marinády se skvěle hodí ke grilování všech masitých pokrmů. Aztécký oheň lze využít prostě všude, kde chcete docílit pikantně ostré chuti.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Výborná směs k dochucení masových pokrmů, těstovinových i zeleninových salátů. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr.
můžete mít 28.5. - 29.5.
BABIČČIN PERNÍK Kořenící směs babiččin perník je ideální při pečení klasického perníku. Mimo jiné se ale hodí i pro přípravu buchet, koláčů nebo čajových sušenek s perníkovou příchutí. Perníkové koření neobsahuje kypřící prášek.
můžete mít 28.5. - 29.5.
BABIČČINO PEČENÍ Dárkový balíček babiččina pečení je kombinací různých koření pro tradiční české recepty našich babiček. No kdopak by si alespoň jednou nepochutnal na štrůdlu od babičky? A co teprve nadýchaný perník nebo pečený čaj, který v zimních měsících krásně zahřeje a provoní dům.
můžete mít 28.5. - 29.5.
BABIČČINY DOBROTY Dárková sada babiččiny dobroty je kombinací různých koření pro tradiční české recepty našich babiček. Co takový sváteční nedělní oběd se svíčkovou omáčkou nebo pečení? Babiččiny dobroty obsahují 3 druhy koření – bramborák, pečeně a svíčková bez soli.
můžete mít 28.5. - 29.5.
BADYÁN MLETÝ Badyán také díky svému vzhledu nazýván jako hvězdičkové koření má kořenitě nasládlou chuť a jemnou vůni. Jeho vůně je velmi podobná anýzu, a proto se mu také přezdívá hvězdicový anýz.
můžete mít 28.5. - 29.5.
BARBECUE MARINÁDA Příjemně kořenitá, avšak nepálivá chuť marinády vhodná pro všechny druhy masa. Barbecue marináda je americká klasika a neměla by chybět na žádné grilovačce. Skvěle ochutí kuřecí křidélka, vepřová žebra či různé steaky.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Směs koření pro pomalé dušení mas. Složení:Směs koření (paprika, pepř, koriandr, česnek), kouřové aroma, cukr.Neobsahuje glutamát sodný.
můžete mít 28.5. - 29.5.
BAZALKA DRHNUTÁ Tradiční bylinka především italské kuchyně je jednou z nejoblíbenějších vůbec. Bazalka má peprně kořenitou chuť a příjemně nasládlou vůni. Pochází z jižní Asie a k nám si našla cestu ze středomořské kuchyně.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kvalitní koření z celého světa.