Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dostupné ve velikostech 50g a 300g BYLINKOVÉ MÁSLO BEZ SOLI Bylinkové máslo bez soli je směs koření a bylinek pro přípravu ochucených bylinkových másel, pomazánek, dresingů a majonéz.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g Nenahraditelné koření při vaření brambor, k pečení, do omáček a polévek. Dvouletá plodina, jejíž semena se běžně používají k ochucování jídel. Je oblíbený ve středoevropské a židovské kuchyni. Semena kmínu se používají buď celá, nebo mletá.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Dostupné ve velikostech 100g a 600g SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g SELE NA ROŽNI BEZ SOLI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Výborná směs k dochucení masových pokrmů, těstovinových i zeleninových salátů. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Směs černého, bílého a růžového pepře. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Koření širokého využití, např. do omáček a masitých jídel. Červená paprika se suší a mele na koření, nepostradatelné v maďarské a španělské kuchyni. Papriky jsou buď sladké nebo pálivé, takže i koření se v ostrosti liší.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Koření širokého využití, např. do omáček a masitých jídel. Sladká paprika s nádechem kouřového aroma, které skvěle dochutí guláše a nahradí nebo doplní chuť slaniny.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Směs řeckých bylinek vhodných k ochucení salátů. Složení:Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 16.5. - 17.5.
GULÁŠOVÉ POTĚŠENÍ Klasiku české kuchyně v podobě gulášů ocení nejeden muž. Guláš má mnoho podob a každý ho doma připravuje jinak. Žádný guláš se ale neobejde bez kvalitního koření, které doladí pokrm k dokonalosti.
můžete mít 16.5. - 17.5.
LETEM SVĚTEM Tato dárková taštička potěší nejednoho cestovatele nebo milovníka světových kuchyní. Připravili jsme pro vás průlet 3 různými cizokrajnými zeměmi. Vyzkoušejte si i vy uvařit světoznámé pokrmy, naše koření vám dopomůže k vyladění dokonalé chuti.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Koření vhodné pro přípravu zvěřiny, smetanových a bylinkových omáček. Lze také přidávat do luštěninových jídel. Jde o základní koření balkanské kuchyně. V Bulharsku se s ní setkal snad každý, je to základ směsi zvaná čubrica.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Grilovací koření na všechny druhy masa Složení: Sůl (55 %), směs koření (paprika, česnek, cibule, pepř, chilli, petrželka).NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Složení:Sušená zelenina (mrkev, cibule, celer, petržel, libeček), sůl (5 %), kvasničný extrakt.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Klasická hrubá grilovací směs s římským kmínem. Složení: Směs koření (římský kmín, paprika, pepř, cibule, česnek, hořčičné semínko, koriandr, petrželka), sůl (30 %), glutamát sodný.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Himalájská sůl, často nazývaná růžovou, je skvělou alternativou běžné kuchyňské soli. Je považována za zdravou sůl, protože neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
můžete mít 16.5. - 17.5.
KARI BEZ SOLI Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 16.5. - 17.5.
SKOŘICE MLETÁ Skořice je aromatická kůra, která se nachází na stálezelených stromech nebo keřích skořicovníků. Z produkčního hlediska je nejdůležitější skořicovník ceylonský a čínský. Ze stromu se využívá hlavně vnitřní sušená část kůry, která je bohatá na silice.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Ostře pálivá chuť koření pro široké využití v teplé i studené kuchyni. Původně vytrvalá rostlina rostoucí v tropickém pásmu. Nyní se pěstuje jako jednoletá bylina prakticky všude na světě.
můžete mít 16.5. - 17.5.
VŮNĚ VÁNOC Nechte se unést kouzlem Vánoc a provoňte svůj dům vánoční atmosférou. Tuto sadu si nadělte hlavně pro sebe a budete na Vánoce rozhodně připravení. Z badyánu, hřebíčku a skořice si připravíte klasický svařák nebo punč a díky voňavému koření upečete lahodné perníčky.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Výborná směs k dochucení masových pokrmů, těstovinových i zeleninových salátů. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr.
můžete mít 16.5. - 17.5.
ŠTRŮDL Voňavá směs k dochucení klasického štrůdlu nebo jablečných závinů a koláčů. Koření na štrůdl můžete smíchat i s moučkovým cukrem a posypat s ním různé dezerty. Jablečný štrůdl patří k tradičním a velmi oblíbeným českým dezertům.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Kvalitní koření z celého světa.