Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž na chléb Wüsthof Gourmet 1035045723 je ideální ke krájení čerstvého křupavého chleba i narozeninových dortů. Má čepel se zoubkovanou hranou o délce 23 cm z ušlechtilé oceli X50CrMoV14. Rukojeť je z hygienického bezešvého plastu v černo-šedé barvě s celokovovým jádrem.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž Wusthof Classic je kován z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracovaný ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Čepel s hladkým ostřím je vyrobena z nerezové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je vyrobena z černého syntetického materiálu POM.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž Wüsthof Classic 1040100118 , který je vhodný ke krájení masa, ryb, ovoce a zeleniny, ale i k sekání bylinek nadrobno. Jedná se o všestranný univerzální nůž do kuchyně. Je kován z jednoho kusu nerezavějící oceli, s robustní plastovou rukojetí, která je k čepeli přinýt
můžete mít 3.6. - 5.6.
Kuchyňský nůž Wüsthof CLASSIC a tenčí čepel dlouhá 20 cm s hladkým ostřím z chrom-molybden-vanádové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého plastu, s celokovovým jádrem. Vhodný k sekání bylinek, krájení masa, ryb, zeleniny a ovoce. Pro profesionály i hobby kuchaře.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Jednoduchý nůž Wüsthof Classic pro krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny i pro špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkým ostřím z oceli X50CrMoV15 dlouhou 9 cm. Rukojeť je z černého syntetického materiálu.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Klasický špikovací nůž Wüsthof Classic pro krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny i pro špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15 dlouhou 12 cm. Rukojeť je z černého syntetického materiálu.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Univerzální nůž Wüsthof Classic pro krájení šunky, ovoce a zeleniny. Má dlouhou špičatou čepel s hladkým ostřím z nerezavějící oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého syntetického materiálu. Na rukojeti se nachází logo firmy Wüsthof.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Tento praktický nůž Wüsthof Classic je se svojí 16 cm čepelí ideální pro krájení masa, zeleniny a ovoce. Jako takový je skutečným univerzálem. O něco kratší čepel zajišťuje, že s ním můžete snadno pohybovat a ovládat jej během používání. Ve srovnání s kuchařským nožem je tento kuchyňský nůž disponuj
můžete mít 3.6. - 5.6.
Nůž Wüsthof CLASSIC je vhodný ke krájení šunky, ovoce a zeleniny či sendvičů a masa na správné porce. Čepel o délce 20 cm, z chrom-molybden-vanádové oceli X50CrMoV15 s hladkou hranou. Rukojeť je z černého plastu, s kovovým jádrem. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Nůž na chléb Wüsthof CLASSIC s čepelí dlouhou 23 cm je klasika, která patří do každé kuchyně. Zoubkování na čepeli funguje podobně jako pilka, ale je mnohem jemnější a proto si při krájení pečivo zachová svůj tvar. Krájení čerstvých a křupavých chlebů, ale i tvrdých kůrek bude pro Vás hračkou. Na če
můžete mít 3.6. - 5.6.
Vykosťovací nůž Wüsthof CLASSIC vhodný k vykostění drůbeže a šunky, k odříznutí tučného masa a šlach. Má zúženou čepel s hladkou hranou dlouhou 14 cm pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí, vyrobená z chrom-molybden-vanádové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého plastu s ochranou prstů, s ce
můžete mít 3.6. - 5.6.
Nůž Wüsthof Classic na krájení klobásy nebo bloku sýra, dokonce zvládne nakrájet i pečivo. Díky zoubkované čepeli dlouhé 14 cm se do nich nůž snadno zakousne. Čepel je vyrobena ze standardní nerezavějící oceli X50CrMoV15, která se snadno udržuje a nůž tak máte vždy připraven k práci. Ergonomická ruk
můžete mít 3.6. - 5.6.
Univerzální nůž Wüsthof Classic pro řezání dokonalých plátků hovězího masa, ke krájení ovoce a zeleniny. Má dlouhou špičatou čepel s hladkým ostřím z nerezavějící oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého syntetického materiálu. Na rukojeti se nachází logo firmy Wüsthof.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Loupací nůž z řady Wusthof Classic jistě zaujme svým tvarem. Zahnutý tvar čepele je uzpůsoben pro klasické loupání a čištění ovoce a zeleniny, ale také pro vyřezávání a tvarování. Čepel z oceli X50CrMoV15 se snadno udržuje a proto ji nabrousíte již pár tahy, což je při práci s jemnými detaily při zd
můžete mít 3.6. - 5.6.
Krájecí nůž Wüsthof Classic 1040103208 vhodný na loupání, dekorování, sekání a kostkovaný potravin, zejména zeleniny. Má čepel s hladkou rovnou hranou o délce 8 cm z jednoho kusu speciální temperované oceli s vysokým obsahem uhlíku, aby byla zajištěna vynikající odolnost. Rukojeť je trojnitová, z č
můžete mít 3.6. - 5.6.
Filetovací nůž Wüsthof Classic je vylepšen o pružnou, štíhlou 16 cm čepel a lze jej použít k filetování většiny druhů masa. Například kuře nebo kachna nebo náhradní žebra. Čepel je dostatečně tlustá, aby zvládla tyto typy úloh. Poznámka: Nepředpokládá se, že byste prořízli kosti. Čepel je vyrobena z
můžete mít 3.6. - 5.6.
Nůž na chléb Wüsthof CLASSIC s čepelí dlouhou 20 cm se zoubkováním na krájení čerstvých a křupavých chlebů, ale také tvrdých kůrek a dortů. Promyšlený design s ofsetovou rukojetí vám umožní krájet housky a sendviče ještě snadněji. Čepel je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je
můžete mít 3.6. - 5.6.
Jednoduchý nůž Wüsthof Classic pro krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny i pro špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15 dlouhou 9 cm. Rukojeť je z černého syntetického materiálu.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Japonský nůž Wüsthof Classic SANTOKU pro přípravu jídel evropské i asijské kuchyně. Široká klasická čepel s hladkou hranou dlouhá 17 cm pro jemné a přesné krájení, s prohlubněmi proti přilepení plátků jídla na čepel. Rukojeť je z černého plastu.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Japonský nůž Wüsthof CLASSIC SANTOKU pro přípravu jídel evropské i asijské kuchyně. Široká klasická čepel s hladkou hranou dlouhá 14 cm pro jemné a přesné krájení, s prohlubněmi proti přilepení plátků jídla na čepel. Rukojeť je z černého syntetického materiálu POM.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Japonský nůž Wüsthof CLASSIC SANTOKU pro přípravu jídel evropské i asijské kuchyně. Široká klasická čepel s hladkou hranou dlouhá 17 cm pro jemné a přesné krájení, s prohlubněmi proti přilepení plátků jídla na čepel. Rukojeť je z černého syntetického materiálu POM.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Série Classic se vyznačuje vysokou ostrostí, funkčností a robustností. Klasické nože s až 70 druhy čepelí. Nakiri nůž je všestranným nožem pro krájení zeleniny a ovoce, tvrdého i měkkého. Tvar čepele má původ v Japonsku. Díky tenké čepeli je obzvlášť vhodný ke krájení jemných plátků. Prohlubně na če
můžete mít 3.6. - 5.6.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti je vypracován za spolupráce s profesionálními kuchaři. délka čepele 16 cm klíčový nůž v kuchyni dokonale vyvážený – prodloužení vaší ruky
můžete mít 3.6. - 5.6.
Kuchařský nůž WUSTHOF Classic Ikon je se svojí délkou 18 cm vhodný pro menší i větší úkoly v kuchyni. Díky jeho rozměrům jej umíte dobře ovládat a zároveň s ním zvládnout i náročnější práci. Podobně jako u jiných sérií nožů od firmy WUSTHOF, i tato řada má čepele z oceli X50CrMoV15. Tato nerezová oc
můžete mít 3.6. - 5.6.