Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ochrání ruku před poraněním při strouhání, loupání, škrábání a vykrajování ovoce a zeleniny ostrými struhadly, škrabkami a noži. Ochrání i při porcování a vykosťování masa, ryb apod. Vyrobeno ze speciálního vysoce odolného nylonu zesíleného skelným vláknem. Rukavice je roztažitelná a přizpůsobí se…
můžete mít 17.5. - 20.5.
Inovativní dvoustupňový brousek s komfortním držadlem. Dobře se drží a díky pogumované spodní hraně brousek neklouže. První stupeň pro hrubé broušení zostří tupé hrany. Druhý stupeň je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele. Keramická část…
můžete mít 17.5. - 20.5.
Inovativní dvoustupňový brousek pro použití levou i pravou rukou. První stupeň pro hrubé broušení zostří tupé hrany. Druhý stupeň je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele. Ergonomická rukojeť a protiskluzová základna.
můžete mít 17.5. - 20.5.
SILVERPOINT Nůž na šunku 20cm GP
můžete mít 16.5.
BROUŠENÍ Ostřič nožů dvojitý_papírová krabička
můžete mít 16.5.
CREATE COL. Sada barevných nožů, 3 ks, červená GP
můžete mít 16.5.
DESKY & PRKÉNKA Prkénko na krájení 40×24×3cm
můžete mít 16.5.
GOURMET Sada 3nožů
můžete mít 16.5.
IKON Nůž kuchyňský 20cm
můžete mít 16.5.
Kuchařský nůž Wüsthof IKON 1010530120 je univerzální nůž s dvojitým kováním, ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i na sekání bylinek. Čepel dlouhá 20 cm s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Nevhodný do myčky
můžete mít 17.5. - 21.5.
Špikovací nůž Wüsthof IKON 10105304012 je všestranný nůž, ideální na krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny, i na špikování masa. Úzká špičatá čepel dlouhá 12 cm s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Nevho
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž na šunku Wüsthof IKON 1010530716 je vhodný na porcování par excellence – na šunku, maso – pečené, vařené či syrové. Čepel s hladkou hranou o délce 16 cm z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Kombinuje trojnitový design s ušlec
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž na šunku Wüsthof IKON 1010530720 je vhodný na porcování par excellence – na šunku, maso – pečené, vařené či syrové. Čepel s hladkou hranou o délce 20 cm z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Kombinuje trojnitový design s ušlec
můžete mít 17.5. - 21.5.
Japonský nůž Santoku Wüsthof IKON 1010531317 je všestranný nůž, ideální na nejjemnější krájení a sekání na pracovní desce, vhodný na přípravu asijské i západní kuchyně. Čepel dlouhá 17 cm s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15 s prohlubněmi proti přilepení plátků potravin při krájení. Rukojeť je ze dře
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nakrajovací nůž Wüsthof IKON 1010531614 je vhodný pro řezání pečiva, housek, tvrdých salámů i zralých rajčat. Čepel se zoubkovanou hranou o délce 14 cm z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Nevhodný do myčky nádobí.
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž na šunku Wüsthof CRAFTER 1010800716 na krájení tenkých plátků šunky, pečeného masa nebo ryb. Má úzkou, dlouhou čepel 16 cm s hladkou hranou z ušlechtilé oceli, která byla speciálně vytvrzená. Rukojeť je z kouřového dubu, který se vyznačuje odolností vůči vodě a má jemné tmavé strukturování. Ruko
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž na zeleninu Wüsthof Crafter 1010830409 si hravě poradí s cibulí, česnekem, chilli, vlastně s jakoukoli zeleninou. Obzvlášť pokud je potřeba ji nakrájet na jemno. Má tenkou špičatou čepel s hladkou hranou o délce 9 cm, kovanou z ušlechtilé oceli, která byla speciálně vytvrzená. Výbrusy na čepeli
můžete mít 17.5. - 21.5.
Kuchyňský japonský nůž Santoku Wüsthof 1010831317 je univerzální nůž, ideální na krájení masa a zeleniny či sekání bylinek. Vhodný na přípravu asijské i západní kuchyně. Má čepel s hladkou hranou o délce 17 cm, kovanou z ušlechtilé oceli, která byla speciálně vytvrzená. Výbrusy na čepeli zabraňují p
můžete mít 17.5. - 21.5.
Kuchařský nůž Wüsthof Gourmet vhodný pro každodenní kuchyňské práce – krájení masa, ryb, zeleniny, ovoce, sekání bylinek. Má pevnou širokou čepel s hladkou hranou o délce 20 cm, z chrom-molybden-vanadiové oceli, odolné vůči korozi. Má rukojeť vyrobenou z kvalitního, černého speciálního plastu, který
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž Wüsthof Gourmet je díky své čepeli dlouhé 26 cm ideální pro krájení malých a středně velkých kusů masa. Šunku nebo pečené hovězí maso můžete jednoduše nakrájet na tenké, směrné plátky. Toto se nazývá také tranžování. S kuchařským nožem je to možné, ale s nožem speciálně vyrobeným a určeným ke kr
můžete mít 17.5. - 21.5.
Tento nůž na rajčata Wüsthof Gourmet není určen pouze ke krájení rajčat. Je dokonalým společníkem při přípravě oběda nebo pozdního brunchu. Díky jemnému zoubkování tento nůž nejen pěkně prořízne pečivo, aniž by jej trhal, ale poradí si is jinou zeleninou, ovocem nebo suchými uzeninami. Čepel je vyro
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž Wüsthof Gourmet Utility je díky své 12 cm dlouhé čepeli ideální pro krájení malých kousků masa, ovoce a zeleniny. Takže skutečný užitkový nůž! O něco kratší čepel zajišťuje, že je při používání pružnější. Ve srovnání s kuchařským nožem je tento kuchyňský nůž vylepšen užší čepelí. Čepel je vyrobe
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž na šunku Wüsthof Classic je vhodný na krájení šunky, plátů masa – surového i vařeného. Má čepel s hladkou hranou z oceli X50Cr15MoV. Rukojeť má celokovové jádro a je z černého syntetického materiálu. Celková délka 26,1 cm Délka čepele 14 cm Hmotnost 111 g
můžete mít 17.5. - 21.5.
Nůž na šunku Wüsthof 1030100716 je vhodný na krájení šunky, plátů masa – surového, pečeného i vařeného. Má čepel s hladkou hranou o délce 16 cm z oceli X50Cr15MoV. Rukojeť má celokovové jádro a je z černého robustního plastu.
můžete mít 17.5. - 21.5.